‘Persoonlijk ontwikkelen is heel persoonlijk’

Kennismaken is vrijblijvend en een vertrekpunt waarin er ruimte is om te onderzoeken of de ‘klik’ met mij aanwezig is. Een ‘klik’ hebben is een belangrijk uitgangspunt voor de sessies. Alleen dan kan er een gevoel van veiligheid ontstaan om je hulpvraag te stellen  en te delen met mij.

Een veilig gevoel waarborgen in de sessies is dan ook een belangrijk onderdeel.Voor iedereen ligt er een andere uitdaging te ontdekken, een ieder is uniek.In het kennismakingsgesprek leg ik mijn werkwijze verder aan je uit. Methodes waar ik mee werk zijn NLP (neuro linguïstisch programmeren) en Systemisch werken. Deze vormen een leidraad in de sessies.

De sessies duren meestal 1.5 uur en gemiddeld zijn er 4/5 sessies nodig om een gesteld doel te kunnen bereiken. Na elke sessie zal overlegd worden of er behoefte is aan een vervolgafspraak. Mocht je belangstelling hebben om een keer een coachsessie te willen ervaren, nieuwsgierig te zijn wat NLP en Systemisch Werken inhoud, wat dit voor jou kan betekenen en/of heb je nog andere vragen, neem gerust contact op.

 

Korte uitleg: NLP (Neuro-Linguistisch Programmeren)

NLP is een methode om gevoel en verstand op harmonieuze wijze te verbinden, weerbaarheid te verhogen en positieve gevoelens te verdiepen waarmee je handvaten ontwikkeld om met bepaalde problemen makkelijker om te gaan. NLP biedt een prachtige ingang tot oplossingsgericht leven en werken. Er zijn verschillende methodes te gebruiken waarmee je zelf zicht krijgt op een bepaald probleem, daarmee wordt je vermogen om je leven meer zelfsturend te maken vergroot. Je maakt meer contact met je eigen hulpbronnen om je eigen oplossingen te vinden.

 

Korte uitleg: Systemisch Werken

Systemisch werken (coachen met opstellingen) is de nieuwste loot aan de stam van relevante interventietechnieken voor coaches en cliënten.
Allemaal zijn we verbonden met een systeem, ons familiesysteem is het belangrijkste. Systemisch Werken kan op een diep niveau inzicht geven over verborgen belemmeringen en zich herhalende patronen binnenin diverse situaties, relaties, werk, maar ook innerlijke conflicten. De kracht van het systemisch werken is dat in korte tijd een scherp beeld krijgt van het er op systemisch niveau aan de hand is in je werk, privéleven, loopbaan en organisatie. Je krijgt in het bijzonder inzicht in wat er nodig is om een verandering, ontwikkeling voor jezelf op gang te brengen.